​Pere Aragonès visitarà la Garrotxa enmig de la crisi de Govern

El president assistirà aquest divendres a un acte amb motiu dels 40 anys de la Cooperativa La Fageda

Aragonès, durant una declaració institucional.
Aragonès, durant una declaració institucional. | Govern
Redacció
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:00h
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, serà a la Garrotxa en un dels dies claus per al futur del Govern. Aquest divendres, el president visitarà la comarca coincidint en l’últim dia de la votació de la militància de Junts, a través de la qual el partit ha de decidir si es queda o marxa de l’executiu.
 
Pere Aragonès visitarà aquest 7 d’octubre la Garrotxa amb motiu dels 40 anys de la Cooperativa La Fageda de Santa Pau. Farà una visita institucional a la planta de la companyia garrotxina i presidirà la presentació d’un llibre i una exposició sobre la història de La Fageda.
 
La visita començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a dos quarts d’una del migdia. El fundador de La Fageda, Cristòbal Colón i la directora general adjunta de la cooperativa, Sílvia Domènech, seran els responsables de rebre la delegació del Govern, entre la qual també hi haurà la consellera de Drets Socials, Violant Cervera. La visita constarà d’una benvinguda, un passeig per a les instal·lacions, parlaments i un aperitiu al jardí de la finca Els Casals, on està ubicada la cooperativa garrotxina.