1 de 10
televisió

​Gairebé mig milió d'espectadors van veure «El Foraster» a la Vall de Bianya

A més de l'audiència, el web de Turisme Garrotxa va registrar una allau de visites

Un moment del capítol d'El Foraster a la Vall de Bianya | TV3
per Redacció, Olot, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 09:52 |
Aquest dilluns el programa de TV3 El Foraster va visitar la Vall de Bianya. Milers de garrotxins i catalans van citar-se davant el televisor per gaudir i descobrir la gent i l'entorn del municipi garrotxí. Tant és així que, segons dades de l'agència audiovisual Dos30', el programa va aconseguir 482.000 espectadors amb un 24% de quota de pantalla, és a dir que una de cada quatre persones que aquella hora estaven mirant la televisió, estaven mirant el programa dedicat a la Vall de Bianya.
 

Segons l'agència que recull dades d'audiència, el programa d'aquest dilluns va arribar a recopilar 720.000 espectadors que en un moment o altre van posar TV3 durant la franja en què s'emetia el capítol.

Aquesta era la cinquena vegada que Quim Masferrer visitava la Garrotxa en les deu temporades que ja acumula el programa. El capítol garrotxí més vist va ser el de Castellfollit l'any 2016 amb 655.000 espectadors.


Allau de visites al web de Turisme Garrotxa


A part de Dos30', qui també va recollir dades del programa d'aquest dilluns va ser la pàgina web de Turisme Garrotxa. El portal va rebre una allau de visites durant i després del programa. Les entrades a la pàgina van més que triplicar-se aquest dilluns i es va passar de les 1.000 visites a més de 3.000 en poca estona. Això demostra l'interès que va generar el programa de TV3, no només per visitar la Vall de Bianya, sinó també per conèixer els tractius de la Garrotxa.

 

Participació