​Cap de setmana de bruixeria a Sant Joan les Fonts

Aquest dissabte i diumenge se celebrarà la 16a edició de la Fira de la Bruixeria del poble garrotxí

Redacció
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:00h
Imatge d'arxiu de la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts
Imatge d'arxiu de la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts | Martí Albesa
L'encanteri torna un any més a Sant Joan les Fonts. Aquest cap de setmana, durant el dissabte 1 i el diumenge 2 d'octubre, el poble acull la setzena edició de la Fira de la Bruixeria. Organitzada per l'Ajuntament, la iniciativa és un dels esdeveniments més multitudinaris del municipi i cada any aplega centenars de persones.

Aquest 2022 la fira estarà dedicada a les Terres d'Àvalon, al sud de la llegendària illa britànica relacionada amb la història del rei Artur i la torre de Tor. El certamen se celebrarà al Prat de les Coromines, on tindran lloc les activitats i el mercat esotèric. A més, enguany també hi haurà un espai d'homenatge a la saga de Harry Potter.

La Fira de la Bruixeria 2022 agruparà desenes d'activitats. Entre les més destacades hi ha el ritual d'obertura el dissabte a dos quarts de dotze del matí a càrrec de la Dama Blanca i l'Imma del Destí. A la tarda de dissabte també hi haurà taller de màgia, ball de gegants, el ball de bruixes i diversos espectacles de dansa. Diumenge, també hi haurà un taller d'acroioga o una sessió de contes de bruixots. La fira tancarà a les vuit del vespre amb el ritual de tancament.

Paral·lelament al prat de les Corominas, un altre dels escenaris de la fira és el Castell de Juvinyà. Allà s'hi duran a terme diverses conferències durant els dos dies sobre les boles de vidre o la vidència entre amics.

Consulta tota la programació de la Fira de la Bruixeria aquí.