​Preparen un espectacle inspirat en l'olotina Anna Manel·la

La proposta es podrà veure el 4 de desembre al Teatre Principal d'Olot

La intèrpret Mirna Vilasís és la protagonista de la nova obra
La intèrpret Mirna Vilasís és la protagonista de la nova obra | Olot Cultura
Redacció
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:28h
La setmana passada la companyia garrotxina Samfaina de colors va fer una estada al Teatre Principal d'Olot per preparar el seu últim espectacle. Es tracta d'una obra teatral i musical titulada Sense llunaque s'inspira en la creació de l'artista olotina Anna Manel·la, qui va morir el desembre del 2019.

L'espectacle està pensat per al públic familiar i infants a partir de dos anys. No té text i vol comunicar a través de la música. Està interpretat per Mirna Vilasís i acompanyat per Xavi Múrcia. Tots dos són els impulsors de la companyia local Samfaina de colors, fundada el 1988.

L'espectacle de la companyia garrotxina neix en el marc de l'exposició sobre Anna Manel·la que es va inaugurar aquest setembre a Olot i es podrà veure fins al 15 de gener a la Sala Oberta i Sala Oberta 2 de l'Hospici. L'obra s'estrenarà el pròxim 7 d'octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa i arribarà a la capital de la Garrotxa el 4 de desembre al Teatre Principal d'Olot.

A més de l'estada que es va fer la setmana passada al Teatre Principal d'Olot, Samfaina de colors ha estat preparant l'espectacle també amb estades a Sabadell, Argelaguer, Celdrà, Llinars del Vallès i l'Espluga de Francolí.
Arxivat a