​Cau un arbre de grans dimensions a la Moixina i destrossa diversos vehicles

Els fets van passar aquest diumenge al migdia

Imatge de l'arbre caigut
Imatge de l'arbre caigut | Cedida
Redacció
26 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:18h
Nou ensurt a la zona de la Moixina d'Olot. Aquest diumenge al migdia un arbre va precipitar-se i va caure de ple al mig de la carretera que dona accés a la zona. Els Bombers van rebre l'avís quan faltaven deu minuts per a les dues del migdia. L'arbre, un plataner d'uns 50 metres d'alçada, va caure a l'aparcament de terra del Restaurant La Moixina i va tallar per complet la carretera.

Els fets van tenir lloc en ple servei de dinar del restaurant, fet que va provocar que hi hagués diversos vehicles aparcats al pàrquing. L'arbre va impactar directament amb un dels cotxes aparcats que va quedar absolutament destrossat. També es van veure afectats tres vehicles més amb danys menors.

Sortosament, no hi va haver cap dany personal. Els Bombers van estar una hora i quart treballant a la zona. La carretera de la Moixina es va poder tornar a obrir al trànsit passades les quatre de la tarda.
 

Així va quedar un dels vehicles afectats per la caiguda de l'arbre Foto: Cedida


No és la primera vegada que cau un arbre de grans dimensions a aquesta zona de la Moixina. El març de l'any passat, un roure també va precipitar-se sobre un vehicle que també va quedar totalment destrossat. Per sort, els fets tampoc van suposar danys personals.
Arxivat a