​Cap de setmana de festa al barri de Sant Miquel d'Olot

Durant la celebració es presentarà el nou capgròs del barri

Redacció
23 de setembre del 2022
El barri de Sant Miquel d'Olot enceta aquest divendres tres dies de festa. Fins diumenge, la comissió de festes del barri ha preparat una desena d'actes pensats per a tots els públics.

El tret de sortida es farà amb el pregó habitual de la festa, aquest divendres a les 20 h. Durant l'acte es farà entrega del Gat Honorífic que aquest any serà en memòria d'Àlex Mangas. A les 21 h, el grup de teatre Sal i Pebre representarà l'obra I una merda al casal del barri.

Dissabte, des de les deu del matí hi haurà missa, concurs de dibuix i mostra de vehicles antics a la plaça de Sant Miquel. A les 16 h, al casal, es farà el campionat de truc i es rebran els hereus i pubilles. A les 17 h hi haurà un dels actes més esperats: la presentació del nou capgròs del barri amb el ball dels gegants i el Gat de Sant Miquel. Posteriorment, tindrà lloc un espectacle de màgia amb el Mag Nani.

Un dels actes més emblemàtics del barri és el Ball Pla, que aquest any tindrà lloc el dissabte a les 20 h i passejarà pels carrers de la zona. Després hi haurà sopar popular i concert amb Buena Onda.

I per últim, el diumenge, a les 12 h hi haurà trobada d'hereus i pubilles, actuació de l'Esbart Olot i cercavila amb la faràndula. Tancarà la festa l'actuació del grup de playback Balmes que no t'hi fixis.
Arxivat a