​El Girona FC torna a la Garrotxa

Els de Míchel aprofiten l'aturada per seleccions per entrenar-se fins divendres al Royalverd Training Center

Els jugadors del Girona entrenant-se aquest dimarts a la Vall d'en Bas
Els jugadors del Girona entrenant-se aquest dimarts a la Vall d'en Bas | Royalverd_tc
Redacció
20 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:13h
El Girona Futbol Club ja torna a trepitjar la Garrotxa. Des d'aquest dimarts i fins divendres, els gironins fan un stage a la comarca coincidint amb l'aturada de la lliga pels compromisos de les seleccions nacionals.

Els gironins estaran entrenant fins divendres al Royalverd Training Center de la Vall d'en Bas, un espai que ja van utilitzar durant l'estiu amb stage de pretemporada. Ara, però, l'estada tindrà un sentit molt diferent. Míchel vol aprofitar l'aturada de seleccions per fer pinya i fins i tot compactar el grup. Per això, ha convocat tots els jugadors disponibles.

"Anirem tots junts a Olot perquè necessitem estar junts, ja que penso que perquè cadascun de nosaltres pugui donar el millor ens hem de conèixer més entre tots. Hem de saber com pensa cada un i aquests dies ens aniran molt bé, després d'haver entrat a la competició sense conèixer-nos gaire entre nosaltres", diu l'entrenador del Girona, Míchel. Segons el tècnic, a part d'entrenar, l'estada a la Garrotxa també ha de servir per fer convivència i equip. "Hi ha jugadors amb els quals fins i tot gairebé no he pogut parlar a soles", reconeix l'entrenador.

El Girona arriba a la Garrotxa després de perdre contra el Betis per 2-1 en un partit amb molta polèmica i l'expulsió del mateix Míchel. Els gironins aprofitaran que aquest cap de setmana no hi ha competició per seguir treballant ja pensant en el partit del diumenge 2 d'octubre contra la Reial Societat a Montilivi.