​Quim Domene exposa la seva obra a Dinamarca

És la quarta vegada que l'artista garrotxí aterra al país nòrdic

Un dels collage que exposarà Domene a Dinamarca
Un dels collage que exposarà Domene a Dinamarca | Quim Domene
Redacció
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:55h
L'artista garrotxí Quim Domene tornarà a exposar a l'àmbit internacional aquesta tardor. Ho farà a un país que coneix a la perfecció perquè ja hi ha exposat tres vegades. Es tracta de Dinamarca, concretament a la Galeria Rasmus, d'Odense, la tercera ciutat més important del país nòrdic.

Domene exposarà les últimes obres de la col·lecció Cartes a Kurt Schwitters, una sèrie que vol recordar aquest artista alemany que també es dedicava al collage, igual que Domene. "És com un homenatge. Com si enviés les obres d'una manera fictícia a ell. La sèrie l'he anat treballant de manera intermitent i ara vaig tornar-me a posar a fer obres noves, que són les que ara exposaré", explica l'artista garrotxí a NacióGarrotxa.

Cartes a Kurt Schwitters és un treball que Domene va començar el 2005 i que ara arribarà a Dinamarca amb una trentena de peces recents. Totes elles s'exposaran durant gairebé un mes, des d'aquest divendres 23 de setembre fins al 22 d'octubre.

Paral·lelament a l'exposició de Domene, a la mateixa galeria també s'hi exposarà obra de la seva dona, Dolors Rusiñol. Precisament, la dibuixant de Vic hi mostrarà l'exposició 'Situacions' que va estar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa el març de l'any passat.

L'aventura de Domene a Dinamarca no serà l'únic viatge internacional que ha fet i farà l'artista aquest any. Durant l'estiu, també ha exposat al costat d'altres artistes en dues ocasions a França i el 2023 Domene estarà a Montpeller i Ceret amb dues mostres en solitari.