La cultura urbana reviu a Olot amb un nou festival

Ho fa aquest dissabte amb un certamen que reunirà l'skate, el rap, el grafiti o el parkour

Imatge promocional del Festival Triburbana
Imatge promocional del Festival Triburbana | @triburbana_fest
Redacció
22 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:26h
"Trobàvem a faltar bastant la representació de la cultura urbana a Olot i volíem fer reviure l'escena", diu Arnau Nogué, un dels impulsors del Festival Triburbana que aquest cap de setmana tindrà lloc a la capital de la Garrotxa. La iniciativa neix de tres joves que, a través dels pressupostos participatius de Joventut, van decidir impulsar una diada de cultura urbana.

Se celebrarà durant el dissabte. Es desenvoluparà a la plaça Campdenmàs, al carrer Verge del Porta i la plaça de Sant Francesc. Tindrà diferents disciplines de la cultura urbana com l'skate, el rap, el grafiti o el parkour. Es podran veure exhibicions i competicions de skateboard a la plaça Campdenmàs i parkour a la zona de la capella de la Verge del Portal.

A més, també hi haurà batalles de rap i exhibicions i concurs de grafitti i break dance. Totes les activitats seran gratuïtes i simultànies, i es faran de les 18 a les 21 h. La jornada s'acabarà a la plaça Campdenmàs amb un concert.

Més enllà del Festival Triburbana d'aquest cap de setmana, sota el paraigua dels pressupostos participatius de l'Àrea de Joventut d'Olot, els pròxims mesos també se celebrarà un concert de tardor, unes jornades de cultura africana, uns tallers esportius, un documental sobre els joves d'Olot i es pintarà un mural amb els joves de l'escola Joan XXIII.
Arxivat a