​La faràndula de Sant Ferriol d'Olot surt aquest cap de setmana al carrer

Durant dissabte es podrà veure el Bou, les Àligues, la Vaca, el Cucut i la Xurruca

L'àliga nova, ballant a les festes del barri de Sant Ferriol.
L'àliga nova, ballant a les festes del barri de Sant Ferriol. | Martí Albesa
Redacció
16 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:19h
Cap de setmana de festa al barri de Sant Ferriol d'Olot. Un dels barris amb més faràndula de la ciutat està de celebració aquest dissabte i diumenge. La cita és una de les poques ocasions de l'any que permet veure les figures del barri: el Bou, l'Àliga nova, l'Àliga vella, la Vaca i els cabeçuts de la Xurruca i el Cucut.

Tots ells es podran veure aquest dissabte en una cercavila a dos quarts de cinc de la tarda que recorrerà els carrers cèntrics de la ciutat i estarà acompanyada pels Grallers de l'Esbart d'Olot, els 4 Vents i els Marrinxos. Hi haurà balls a la plaça de l'U d'Octubre i als geriàtrics del barri.

Un cop acabi la cercavila, també hi haurà el ball de la faràndula a la plaça del parc infantil i seguidament se sortejarà una obra de Ventura Julià i una Àliga. La jornada es tancarà amb ball popular amb el conjunt Generació 3.

La festa de Sant Ferriol també comptarà amb la inauguració d'una exposició sobre TV Garrotxa, concurs de dibuix i el ball del Cucut i la Xurruca diumenge a les 11 del matí a la plaça del parc infantil.
Arxivat a