​Besalú recupera la tradicional regata pel Fluvià

Se celebrarà diumenge en el marc de la festa major i comptarà amb diverses regates

Imatge d'arxiu de la Remigius Fluvïi de Besalú
Imatge d'arxiu de la Remigius Fluvïi de Besalú | Gironanotícies
Redacció
16 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:16h
Besalú ja està de festa major. Des d'aquest dijous i fins diumenge, el poble s'omple d'actes per a tots els públics. Un d'ells, i un dels més esperats, és la Remigius Fluvïi, una regata pel riu Fluvià al seu pas pel poble que compta amb barques casolanes creades per colles i veïns del poble.

La sortida de la Remigius serà diumenge a les 12 h sota el pont de Besalú i es recorreran 950 metres fins a la resclosa. Els participants tenen una hora i mitja per completar el recorregut fluvial. Hi ha quatre categories segons l'edat i es dona premi a l'embarcació més ràpida, la més nombrosa, la més divertida en categoria infantil i 100 € a les embarcacions més originals de cada categoria.

La regata de Besalú feia tres anys que no es podia celebrar i enguany torna en el marc de la festa major. Durant tot el cap de setmana també hi haurà altres actes com els concerts de Pelukas i Soundtexx aquest divendres al Pavelló de l'U d'Octubre, la cercavila de gegants i capgrossos aquesta tarda a les 18 h, tallers infantils, sardanes, ball amb l'orquestra Montecarlo o sardanes amb la Principal de la Bisbal.

Consulta tots els actes de la Festa Major de Besalú aquí
Arxivat a