​Sant Esteve d'en Bas tanca les festes majors de la Vall d'en Bas

Aquest divendres el poble dona el tret de sortida a quatre dies de celebració

Part del cartell de la Festa Major de Sant Esteve d'en Bas 2022
Part del cartell de la Festa Major de Sant Esteve d'en Bas 2022 | Ajuntament de la Vall d'en Bas
Redacció
16 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:19h
La Vall d'en Bas tanca aquest cap de setmana les festes majors d'estiu del municipi. Després de sis celebracions en poc més de dos mesos, Sant Esteve d'en Bas encendrà la traca final. Ho farà amb quatre dies d'activitats i propostes per a tots els públics.

La festa major de Sant Esteve començarà aquest divendres a les set de la tarda amb la cercavila. Seguidament, hi haurà el pregó que donarà pas a la penjada del burro, un dels actes més populars que consisteix a penjar un ninot en forma de burro a dalt el campanar del poble. El divendres a la nit també hi haurà sopar popular i nit de festa amb DJ Lletissons.

El dissabte a les nou del matí hi haurà campionat de petanca, a les 12 h partit de futbol de veterans, a les 16 h campionat de botifarra i a dos quarts de sis la tradicional baixada de karts des de la plaça major. A les set de la tarda hi haurà exhibició de balls bascos i catalans en honor a l'agermanament del poble amb Zigoitia. Seguidament, hi haurà disfressagresca a la plaça major i l'inici del cercabirres fins al pavelló municipal, on tindrà lloc la gran nit de festa amb el concert de The Killing Hits i els PDs Àngel i Dimoni.

El diumenge, hi haurà una sortida amb BTT, ofici solemne a l'església, sardanes i ball dels Gegants i el burro Savi i la Burrassa. El dilluns la festa major s'acabarà amb tornaboda al parc de l'Estació, sardanes i la baixada del burro amb traca i fons de final de festa.
Arxivat a