festes majors

Riudaura destapa la festa major

El poble viurà tres dies de festa a partir d'aquest divendres

per Redacció, Olot, Catalunya | 15 de setembre de 2022 a les 18:15 |
Entrada al poble de Riudaura | Pau Masó
Amb olor de tardor, Riudaura celebra cada any la seva festa major. La celebració arriba aquest cap de setmana amb diferents actes repartits en tres dies diferents, des d'aquest divendres fins al diumenge.

Divendres, la festa començarà a dos quarts de nou amb el pregó de Marc Andurell. Segudament, hi haurà la proclamació de l'hereu i la pubilla del poble, sopar de cabasset, música per ballar i l'actuació, a les dotze de la nit, de Miquel del Roig.


Dissabte, els actes començaran de bon matí, ja que durant tot el dia hi haurà jocs gegants a la plaça del centre cívic. A les dues hi haurà dinar popular i a les cinc de la tarda una pedalada de contes pel poble. A la nit, a partir de les nou del vespre, actuarà el grup The Donkey Shot, hi haurà karaoke i concert de versions amb Pasqual i els Desnatats.

El diumenge, l'últim dia, s'aixecarà amb un esmorzar popular a dos quarts de deu. Hi haurà repic de campanyes, missa i el ball dels Gegantons. A les sis de la tarda tancaran la festa la tornaboda, les sardanes i els focs de fi de festa des del Parc de l'Escola a les deu de la nit.

 

Participació