​El futbolista olotí Simo, a judici per presumptes maltractaments a la seva parella

La Fiscalia ha vist indicis de delicte després que el jugador del Còrdova fos detingut dilluns passat

Simo en un dels últims partits amb el Còrdova
Simo en un dels últims partits amb el Còrdova | Còrdova FC
Redacció
15 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:49h
Simo Bouzaidi, futbolista nascut a Olot i jugador del Còrdova, va ser detingut dilluns passat per un presumpte delicte de violència de gènere contra la seva parella. Segons expliquen diferents mitjans andalusos, els fets van tenir lloc el dilluns a la tarda. La Policia Nacional va detenir el futbolista per una suposada discussió al seu domicili amb la parella. Després d'hores detingut, el jove de 23 anys va quedar en llibertat. La noia i el mateix Simo es van negar a declarar. De fet, la jove no va voler presentar denúncia i hauria negat els fets. Per aquesta raó, Simo va sortir en llibertat i no es va declarar cap ordre de protecció.

Segons ha confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia a NacióGarrotxa, la Fiscalia ha vist indicis de delicte i la investigació es va enviar al Jutjat de Violència contra la Dona de Còrdova, qui ha elevat la causa al Jutjat Penal número 6 de la localitat. Això farà que s'arribi, finalment, a un judici ràpid que encara no té data i on Simo haurà de declarar com a acusat d'un delicte de lesions per violència de gènere.

Simo Bouzaidi va néixer a Olot el 1999 i va ser jugador del futbol base de la Unió Esportiva Olot. Després va fitxar pel Sevilla, on es va formar i jugar amb el filial. La temporada passada, Simo va marxar del club sevillà per anar al Còrdova de Primera Federació, on s'ha convertit en un dels jugadors més importants de la plantilla.
Arxivat a