La Iera organitza el segon cicle de Tallers Creatius

L'objectiu és donar a conèixer els tallers artesans que formen l'associació

Imatge promocional dels Tallers Creatius
Imatge promocional dels Tallers Creatius | La Iera
Redacció
14 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:42h
L'Associació La Iera torna a obrir les portes per ensenyar la seva artesania. Després d'una primera edició amb bona resposta, l'associació garrotxina ara organitza la segona tanda de tallers creatius a Olot. Es tracta d'un cicle obert a la ciutadania per mostrar les diferents disciplines que desenvolupen els artesans de l'entitat.

El segon cicle dels Tallers Creatius tindran quatre cites que tractaran els tints, el reciclatge de roba, l'storytelling i la costura de mà. Els tallers tindran lloc un dissabte el mes des d'aquest setembre fins al desembre. El primer serà el dia 24 de setembre i estarà dirigit per Begonya Morando, es farà al local de l'AOAPIX i estarà dedicat als tints naturals. El 22 d'octubre hi haurà el taller de reciclatge de roba amb Judit Subirana, el 5 d'octubre el de costura de mà amb Sara Cuadrillero i el 17 de desembre es tancarà el cicle amb el taller d'storytelling (narració d'històries) amb Zuri Viera al coworking Ca-Nyera.

Les inscripcions per als tallers ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web www.laiera.cat. Alguns tallers ja han esgotat les places, però s'ha obert una llista d'espera per aquelles inscripcions que siguin baixa. Les activitats son gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. La iniciativa s'emmarca dins el Pla de Millora del Nucli Antic d'Olot. En el primer cicle dels tallers, les places es van esgotar en poques hores i hi va haver el dobla de demanda (87) que d'oferta (44 places).
Arxivat a