​La cultura abraçarà la diversitat aquesta tardor a Olot

Albert Pla, Andrea Motis, Toni Beiro, o els espectacles "Mare de sucre" i "La dona del tercer segona" són algunes de les propostes que acollirà la ciutat

Façana del Teatre Principal d'Olot
Façana del Teatre Principal d'Olot | Martí Albesa
13 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:26h
L'Àrea d'Educació i Cultura d'Olot ha anunciat aquest dimarts la programació cultural que acollirà la ciutat fins al desembre. Música, teatre, lletres i exposicions són els principals eixos d'una programació que reunirà un centenar de propostes i que aquest semestre abraçarà la diversitat.

"La cultura és un element bàsic per la cohesió social i, per tant, aquesta temporada hem posat l'accent al tema de la diversitat", explica el director de l'Àrea de Cultura i Educació d'Olot, Ricard Sargatal. En aquesta línia, doncs, hi haurà espectacles que tractaran la diversitat funcional, sexual, de creences o de cossos. Alguns d'ells són Mare de sucre, La dona del tercer segona, Hermafrodites a cavall o El gegant del pi.

A més dels espectacles que tractaran la diversitat també hi haurà noms propis com Albert Pla, Andrea Motis o el garrotxí Toni Beiro dins la programació d'aquest semestre. En l'àmbit de la música, hi haurà també un cap de setmana dedicat a la rumba i propostes de jazz amb Alba Careta i Pepe Rivero.

En l'àmbit museístic, es podrà veure una videoinstal·lació d'Anna Malagrida que parla del paisatge de la Zona Volcànica de la Garrotxa. I en l'àmbit literari, la garrotxina Anna Roca presentarà l'espectacle Històries íntimes de dones a la Biblioteca Marià Vayreda. L'equipament també acollirà lectures de textos de Mercè Rodoreda i altres activitats familiars i relacionades amb la lectura.

Aquest semestre ja no caldrà retirar tiquets en línia per als espectacles gratuïts. Tots els espectacles recuperen el funcionament d'abans de la pandèmia. Per això, també es recupera el servei de taquilla del Teatre Principal d'Olot en el seu horari habitual. Les entrades per als espectacles de pagament surten a la venda el dilluns 19 de setembre a les 18 h. Els membres de la Societat Anònima tindran preferència i ja les poden comprar des d'aquesta tarda amb un mínim de descompte del 25%.

Consulta tots els espectacles i activitats aquí.
Arxivat a