1 de 10
successos

​Denuncien una punxada a les Festes del Tura d'Olot 2022

Els fets van tenir lloc la nit de divendres a dissabte

Un dels concerts que hi ha hagut aquest any a les Festes del Tura d'Olot | Martí Albesa
per Redacció, Olot, Catalunya | 12 de setembre de 2022 a les 09:16 |
Les Festes del Tura 2022 no s'han escapat dels casos de punxades que aquest estiu han aflorat en diferents fetes majors del país. Segons expliquen els Mossos d'Esquadra a NacioGarrotxa, una jove ha presentat una denúncia per una punxada durant la nit de divendres a dissabte.

La noia va adonar-se dels fets l'endemà, dissabte, al cap d'unes hores d'haver sortit de festa. De moment, no s'ha pogut comprovar que hi hagués cap delicte relacionat amb la punxada, ni tampoc submissió química.


De totes maneres, segons explica El Punt Avui, la noia va anar a l'Hospital dissabte al migdia i, segons marca el protocol, el metge forense va agafar mostres per comprovar si se li havia injectat alguna substància. Els Mossos han confirmat que la noia va acabar presentant denúncia i la investigació dels fets continua oberta.

Les Festes del Tura d'Olot han acabat aquest diumenge 11 de setembre després de cinc dies i quatre nits de festa major. Les d'aquest 2022 han estat unes Festes multitudinàries, sobretot les nits de divendres i dissabte, després de tres anys sense una celebració amb normalitat.

 

Participació