EL TEMPS

El Meteocat posa en alerta el nord del país per pluges intenses aquest cap de setmana

Dissabte serà el dia més complicat, amb 13 comarques amenaçades; diumenge només en quedaran quatre

Les precipitacions poden superar els 20 litres en 30 minuts. | NacióDigital.
per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 3 de setembre de 2022 a les 15:22 |
Arriba el cap de setmana, però continua la inestabilitat en algunes zones del país. I és que el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès, de nou, un avís per la intensitat de les pluges que descarregaran aquest dissabte i diumenge a sud i nord del territori.

La jornada d'avui serà la més complicada, amb fins a 13 comarques amenaçades pels xàfecs. De cara a diumenge, la inestabilitat s'instal·larà només al sud del país, amb quatre comarques en alerta per les pluges, que, segons la previsió, poden ser perilloses.

 
El Meteocat ha informat que les precipitacions poden superar els 20 litres en 30 minuts. L'alerta començarà aquest dissabte a les 12:00 del migdia i s'allargarà fins al diumenge a les 12:00 hores. 


Les comarques afectades per a la jornada d'avui són l'Alt i el Baix Empordà, el Pla de l'Estany, el Gironès, la Selva, Osona, la Garrotxa i el Ripollès, al nord, i el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, el Baix Camp i el Tarragonès, al sud. 

Diumenge, només en quedaran quatre en alerta, seran el Montsià, el Baix Ebre, el Baix Camp i el Tarragonès. Per a ambdós dies, el grau de perill que ha estimat el Meteocat és "moderat". 

Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació