​Festa Major del Mallol aquest cap de setmana amb Orquestra Maribel

Serà la penúltima celebració d'aquest estiu a la Vall d'en Bas

Vista del poble del Mallol
Vista del poble del Mallol | experienciarural.cat
Redacció
26 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:53h
Des d'aquest divendres fins al diumenge la vila del Mallol estarà de festa major amb actes i propostes per a totes les edats. La celebració és una de les més emblemàtiques de les festes d'estiu de la Vall d'en Bas per les característiques del poble que obliguen a fer una pronunciada pujada per tal d'arribar a gaudir de la majoria d'actes.

Aquest divendres es donarà el tret de sortida a les vuit del vespre amb el repic de campanes. Aquesta serà la manera de donar inici a la festa major que continuarà amb el sopar popular i l'actuació d'Orquestra Maribel a la plaça major.

Dissabte els actes es reprendran a dos quarts de quatre de la tarda amb el tradicional campionat de truc. Seguidament, també hi haurà concurs de coques, festa de l'escuma i jocs gegants per als més petits. A patir de la mitjanit, hi haurà guerra de DJ amb Txeco&Snei, Ernest Codina i els PD Àngel i Dimoni.

Diumenge, la festa posarà punt final amb la missa solemne i amb sardanes i el ball de la bruixa Maigarda a la tarda. D'aquesta manera el Mallol tancarà la celebració i deixarà pas a Sant Esteve d'en Bas, el poble que tancarà les festes de la Vall d'en Bas el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.
Arxivat a