1 de 10
successos

​Rescaten un home marejat als gorgs de les Planes d'Hostoles

Els Bombers han mobilitzat l'helicòpter per traslladar-lo fins a l'ambulància

Imatge del l'helicòpter dels GRAE durant el rescat | @mpuixi
per Redacció, Les Planes d'Hostoles, Catalunya | 24 d'agost de 2022 a les 17:31 |
Aquest migdia, cap a les dues de la tarda, els Bombers han rebut un avís que alertava de la indisposició d'un adult en un dels gorgs de les Planes d'Hostoles. Es tractava d'un home d'uns 45 anys que s'ha trobat malament i ha hagut de ser rescatat quan es trobava al gorg de Santa Margarita.

L'home, que anava acompanyat de la seva família, ha començat a tenir mal de cap, mareig i nàusees. Fins i tot, se li ha hagut de subministrar oxigen. Veient la situació, els Bombers han decidit mobilitzar l'helicòpter dels GRAE per facilitar el trasllat de l'home fins a l'ambulància que l'esperava al poble de les Planes. Després ha estat traslladat fins a l'Hospital d'Olot. Així ha estat el rescat de l'home accidentat:

El gorg de Santa Margarida es troba mitja hora a peu i a ple sol des de l'aparcament dels gorgs de les Planes d'Hostoles. És un dels més atractius del conjunt fluvial del municipi garrotxí. Fins a aquest punt, els Bombers s'hi ha traslladat amb tres dotacions i cap a dos quarts de cinc de la tarda han donat el servei per tancat.

 

Participació