1 de 10
fires

​Torna el Besalú Medieval després de quatre anys d'absència

L'Ajuntament va decidir aturar un dels esdeveniments més importants del municipi per replantejar-lo

Imatge d'arxiu del Besalú Medieval | Martí Albesa
per Redacció, Besalú, Catalunya | 26 d'agost de 2022 a les 08:30 |
Després de quatre anys, l'època medieval torna a Besalú. Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, el municipi tornarà a gaudir del Besalú Medieval que va aparcar-se el 2018. Quan el certamen complia vint anys, l'Ajuntament va decidir aturar-lo per reformular el model d'un dels esdeveniments més importants del poble.

Ara, Besalú Medieval torna amb la gratuïtat com a protagonista. S'han programat una quarantena d'activitats que tindran lloc, sobretot, a l'aire lliure i en espais emblemàtics del poble garrotxí. El nou format conté menys actes que l'última edició del 2018, ja que la intenció era reduir la despesa del certamen.


Un dels espais més destacats serà el Prat de Sant Pere, on hi haurà mercat medieval. També hi haurà cercaviles, espectacles musicals, visites guiades, concerts i tallers. Principalment, les activitats es desenvoluparan des de les 10 del matí fins a les set de la tarda.

En les últimes edicions abans de l'aturada del 2018, Besalú Medieval havia arribat a reunir fins a 20.000 visitants i agrupar més de cent activitats durant un mateix cap de setmana.

 

El programa complet de la 21a edició del Besalú Medieval. Foto: Ajuntament de Besalú

 

Participació