el temps

El perill per tempestes torna aquest dijous a la Garrotxa

De cara a la tarda, el Meteocat ha situat la comarca en perill moderat

per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 17 d'agost de 2022 a les 21:21 |
Imatge d'arxiu | Emili Vilamala
Són dies de pluja a Catalunya i aquest dijous, encara que de forma menor, encara serà protagonista. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya encara manté en perill moderat un total de 17 comarques. En tots aquests indrets es poden acumular més de 20 litres en 30 minuts i els ruixats poden anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

En concret, durant la matinada el perill moderat al Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i la Selva. De cara a la tarda, el mateix perill serà al Vallès Oriental, el Maresme, la Selva, el Gironès, Osona, el Pla de l'Estany la Garrotxa i el Ripollès.


No són els únics avisos del Meteocat. Durant la matinada d'aquest dijous també hi ha alerta moderada per vent al Baix Camp i durant el matí s'hi sumaran el Monstià i el Baix Ebre. Per altra banda, també hi ha perill moderat per l'estat de la mar a l'Alt Empordà, un avís que serà vigent fins divendres. La inestabilitat serà, doncs, la que tornarà a marcar el dia.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Arxivat a:
Societat
Participació