​L'olotí Toni Beiro dedica una cançó al Barça femení

El 2010 el cantant ja va treure una peça dedicada a Leo Messi

Imatge promocional de la cançó 'Heroïnes'
Imatge promocional de la cançó 'Heroïnes' | Youtube
Redacció
17 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:01h
Toni Beiro torna a cantar pel Barça. Aquesta vegada, ho fa per l'equip femení del club. El cantant garrotxí ha llençat una nova cançó dedicada a les jugadores blaugrana. Es titula Heroïnes i s'ha publicat aquest mes d'agost.



La cançó parla de la igualtat de gènere. També fa èmfasi al canvi històric que ha significat el Barça femení en el món del futbol i qualifica les jugadores com a "lluitadores" i una "inspiració per a petits i grans".

La cançó s'ha estat cuinant els últims mesos de juny i juliol a través de La Cabina Productions. Aquest és l'últim treball de Toni Beiro després que el passat mes de febrer llancés un EP de cinc cançons i el 2019 publiqués el seu últim àlbum Enmig del no-res.

Es dona el cas que no és la primera vegada que Toni Beiro dedica una cançó al Barça. El 2010 el cantant garrotxí es va fer famós per la seva cançó a Leo Messi, anomenada El petit més gran. La cançó va donar moltes voltes i s'ha convertit en la composició més escoltada de Beiro amb milers de reproduccions a Youtube i Spotify.