La pluja s'instal·la: la Garrotxa en perill aquest dimecres

Les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts i poden anar acompanyades de tempestes i pedra

Cel de tempesta a Manresa
Cel de tempesta a Manresa | Marc Peralba
Lluís Girona
17 d'agost del 2022
Actualitzat a les 8:03h
La pluja fa uns dies que és protagonista a Catalunya i ha vingut per quedar-se. La mostra és que durant aquest dimecres hi haurà fins a 28 comarques en perill per ruixats intensos. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts i poden anar acompanyades localment de tempestes i pedra.

En concret, les comarques en perill alt -el segon més elevat- durant el matí de dimecres seran el Baix Penedès, l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el VallèsOriental, el Barcelonès i el Maresme. Totes elles passaran a perill moderat, mentre que durant tot el dia també estaran en aquest nivell el BaixCamp, el Tarragonès, l'Alt Camp, la Conca de Barberà, l'Anoia, la Segarra, el Solsonès, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà, el Bages, el Moianès, Osona, el Ripollès, la Garrotxa, la Selva, el Gironès, el Pla de l'Estany, el BaixEmpordà i l'Alt Empordà.