​Nou accident a la carretera de Riudaura d'Olot amb un menor traslladat al Trueta

El desembre passat un conductor begut també es va accidentar al mateix punt sense provocar ferits

El lloc dels fets amb el vehicle i el mur de pedra destrossats
El lloc dels fets amb el vehicle i el mur de pedra destrossats | Pau Masó
Redacció
16 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:13h
Nou accident aquest dimecres al matí al punt on acaba la carretera de Riudaura i comença l'avinguda del Pou del Glaç d'Olot. Cap a un quart de deu s'ha rebut un avís que un vehicle havia sortit de la carretera i s'havia estampat contra el mur de pedra que protegeix una zona d'horts municipals.

Per causes que s'estan investigant, el cotxe, que venia del Pla de Dalt direcció el centre d'Olot, no ha fet el gir cap a la dreta, ha seguit recte i s'ha acabat estampant. El vehicle ha travessat el mur de pedra i ha acabat dins els horts municipals. El conductor era una persona gran que viatjava sola.
 

Estat en què ha quedat el vehicle Foto: Pau Masó


En el moment de l'accident hi havia dos vianants que passaven per la zona, un menor i un adult. Segons han explicat els Bombers a Nació Garrotxa, el menor ha resultat ferit lleu i per precaució ha estat traslladat a l'Hospital Trueta de Girona, tot i que es troba fora de perill. L'adult no ha hagut de ser atès.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat dues dotacions de Bombers, la Polia Local i el SEM. L'Ajuntament estudiarà les causes de l'accident per determinar si cal o no instal·lar alguna visualització viària en aquest punt, ja que en poc més de mig any s'hi ha produït dos accidents que han acabat amb dos vehicles estampats dins la zona d'horts.
 

El mur de pedra i la zona d'horts on hi ha quedat aturat el vehicle Foto: Pau Masó

Arxivat a