circ

​Més de 5.000 espectadors gaudeixen de la segona edició de Nits de Circ a Besalú

L'espectacle ha fet quatre funcions amb un 96% d'ocupació

per Redacció, Besalú, Catalunya | 16 d'agost de 2022 a les 09:42 |
Imatge aèria de Nits de Circ a Besalú | Jaume Cusí
Nits de Circ ha fregat el complet en la seva segona edició als Jardins del Molí de Besalú. El passat cap de setmana l'espectacle de Circus Arts Foundation va tancar quatre nits amb molt bona resposta del públic. Les funcions van començar dimecres 10 d'agost i es van allargar fins dissabte 13. Van fregar el complet i, en total, es va registrar un 96% d'ocupació amb 5.036 espectadors.

Després de la bona acollida a Besalú, ara el nou espectacle viatge fins a Roses on s'hi estarà des d'aquest dimarts fins al diumenge. Precisament, el bon ritme de venda d'entrades ha fet que s'ampliés una sessió més. En un principi, l'espectacle només havia de fer cinc funcions, però, finalment, s'allargarà fins al diumenge.


La proposta circense reuneix 24 artistes arribats de 8 països en 8 atraccions: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort (Navas Team de l'Equador), campions de patinatge acrobàtic d'alt voltatge (Duo Donnert d'Hongria), arriscats salts al trapezi volant (Camila Palma de Xile), artistes revelació de l'equilibrisme (Krasimir Vasov de Bulgària), genis de l'humor sense paraules (Eric Boo de Catalunya), vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra (Duo Moment of Love de Vietnam) i acròbates de força inversemblant (Troupe Hassak de Kazakhstan).

L'espectacle, d'una hora i mitja de durada i sense entreacte, proposa entrades que oscil·len entre els 14 i els 44 euros i es poden seguir adquirint a través del web www.nitsdecirc.com, a les taquilles de la Ciutadella de Roses i de Circusland a Besalú i per telèfon (972505317).

 

Participació