​El PSG femení disputarà un amistós a Olot

Les franceses s'enfrontaran el 23 d'agost contra el Levante Las Planas en un partit que, d'entrada, s'havia de disputar a Palamós

Les jugadores del PSG en un entrenament
Les jugadores del PSG en un entrenament | psg.fr
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat el 16 d'agost a les 21:28h
L'Estadi Municipal d'Olot tornarà a viure una nova cita amb el futbol de màxim nivell. Després d'acollir el partit entre la Unió Esportiva Olot i el Futbol Club Barcelona, també acollirà un amistós entre dos dels millors equips del futbol femení mundial i espanyol. Es tracta del PSG i el Levante las Planas, recent ascendit a la màxima categoria.

L'enfrontament serà el dimarts 23 d'agost a les sis de la tarda. L'entrada costarà cinc euros i els menors de 9 anys podran entrar gratuïtament. El partit formarà part de l'estada que el PSG farà entre el 20 i 25 d'agost al complex hoteler TorreMirona de Navata, a l'Alt Empordà, per preparar la pròxima temporada.

En un principi, el partit s'havia de disputar al Municipal de Palamós, però l'estat de la gespa i diversos problemes amb el reg han fet que, finalment, s'hagi canviat l'escenari per l'Estadi Municipal d'Olot.

El PSG és el subcampió de la lliga francesa i semifinalista de la Champions. A les seves files hi ha estrelles mundials del futbol femení com les exblaugrana Kheira Hamraoui i Lieke Martens. El partit del pròxim dia 23 també serà el debut del nou entrenador de l'equip francès. Recentment, Gérard Prêcheur, exseleccionador francès, ha agafat la banqueta parisenca, a més del càrrec de director tècnic. 

Pochettino també a Olot
Les jugadores del PSG no seran les úniques persones relacionades amb del club francès que aquest estiu trepitjaran l'Estadi Municipal. Es dona la coincidència que aquest dimecres l'exentrenador del PSG masculí, Mauricio Pochettino, va estar presenciant el partit amistós entre l'Olot i el Nàstic de Tarragona. Actulament, l'exfutbolista es troba sense equip. 
Arxivat a