​La Garrotxa preveu una ocupació turística del 85% per aquest pont d'agost

La xifra és dos punts més alta que la del 2019

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | @TurismeGarrotxa.
12 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:41h
Els allotjaments turístics tornaran a estar gairebé plens aquest pròxim cap de setmana, coincidint amb el pont d'agost de la Mare de Déu de l'Assumpció. Segons Turisme Garrotxa, l'ocupació turística arribarà al 85% i podria ser més amb les reserves d'última hora.

La xifra és superior a l'últim any sense pandèmia. Concretament, són dos punts més que el 2019 quan hi va haver una ocupació turística del 83%. Enguany, el pont d'agost serà més curt que el 2019. Fa dos anys, el 15 d'agost va caure en dijous i va permetre fer quatre dies de festa. Enguany només seran tres (dissabte, diumenge i dilluns).

Pel que fa a la tipologia d'allotjaments, es preveu que aquest pont els càmpings i els apartaments turístics i les cases rurals registrin l'ocupació més alta amb un 95%. Per altra banda, les cases de colònies i els albergs tindran la xifra més baixa, al voltant del 50%. Els hotels rondaran el 90% d'ocupació.

Més enllà del dia de l'Assumpció, s'espera que el mes d'agost sigui bo pel sector turístic de la Garrotxa. Segons Turisme Garrotxa, la previsió és que aquest mes es tanqui amb un 80% d'ocupació turística, cinc punts més que el 2019.