Doble festa major aquest cap de setmana a la Vall d'en Bas

Els Hostalets i Puigpardines estaran de celebració els pròxims dies

La tradicional Gimcana Rural dels Hostalets tornarà a tenir lloc aquest cap de setmana
La tradicional Gimcana Rural dels Hostalets tornarà a tenir lloc aquest cap de setmana | Martí Albesa
Redacció
11 d'agost del 2022
Actualitzat el 12 d'agost a les 15:00h
La Vall d'en Bas viurà aquest cap de setmana i també principis de la que ve una dobla festa major. Els pobles dels Hostalets i Puigpardines han coincidit en el calendari i celebraran la seva festa de manera paral·lela.

Als Hostalets serà on la festa s'allargarà més. Començarà divendres amb una actuació musical a les set de la tarda a l'exterior del local social. El dissabte tindrà lloc la tradicional gimcana rural a les quatre de la tarda i a les nou hi haurà sopar popular i concert de Pa d'Àngel. Diumenge hi haurà escacs, un taller de batucada, havaneres i de cara al vespre, música a la fresca fins a la mitjanit. La festa major dels Hostalets s'acabarà dilluns amb el ball de la faràndula del poble i sardanes de fi de festa al vespre amb la Principal de Porqueres.

A Puigpardines, la celebració començarà diumenge amb el sopar popular i a continuació focs artificials i balls de saló amb el DJ Joan Soler. Dilluns es posarà punt i final amb l'ofici solemne i sardanes.

Les de Puigpardines i els Hostalets són la tercera i la quarta festa major que viu la Vall d'en Bas. Arriben després de Joanetes i la Pinya i abans de Sant Privat (20 i 21 d'agost), el Mallol (27 i 28) i Sant Esteve d'en Bas (17 i 18 de setembre).
 

Programa de la Festes Major dels Hostalets Foto: Comissió de Festes dels Hostalets

Arxivat a