Santa Pau està de festa major

El poble viurà cinc dies de celebració amb concerts, activitats infantils i actes populars

Imatge del cartell de la Festa Major de Santa Pau 2022
Imatge del cartell de la Festa Major de Santa Pau 2022 | Ajuntament de Santa Pau
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:05h
La Festa Major de Santa Pau s'enceta aquest divendres 12 d'agost i s'allargarà fins al dimarts 16. Seran cinc dies d'actes populars i per a tots els públics organitzats per l'Ajuntament i entitats del poble.

El primer dia, divendres, hi haurà pregó a càrrec del cap de turc 2022. Seguidament, es farà el sopar popular al carrer Major i es tancarà el dia amb el concert de Ràdio Cincinnati a la placeta del Mirador.

Dissabte serà el dia fort pel que fa al volum d'actes. A partir de dos quarts de deu del matí hi haurà torneig d'escacs al pavelló. A la tarda, a dos quarts de vuit a la plaça major, concert del grup infantil Heavy per Xics. A continuació actuarà el grup de versions Bazaga's, que inaugurarà la nit de música amb Black Kiss i el DJ Trunika.

Diumenge els actes començaran a la tarda amb el partit de futbol de festa major. A les onze de la nit sortirà el tradicional Ball Pla des de la placeta de l'Ajuntament acompanyat de la Principal d'Olot. Un cop s'arribi a la plaça de Baix es ballarà la Sardana de Santa Pau i, seguidament, a la plaça major, hi haurà l'actuació del grup Excel. A la mitjanit es farà la proclamació de la pubilla i l'hereu.

Dilluns hi haurà passant de les autoritats i la mainada del poble amb la Principal d'Olot i ofici solemne i ofrena a la Verge a l'església parroquial. Tot seguit tindrà lloc una ballada de sardanes. A la tarda serà moment per als més petits amb un tobogan d'aigua al carrer Escoles a partir de les quatre de la tarda. I el dia s'acabarà amb l'actuació de playback a càrrec de Vulcanisme Musical.

La Festa Major de Santa Pau s'acabarà dimarts amb el berenar tradicional als prats del Santuari d'Els Arcs i el concert d'havaneres a les deu de la nit a la plaça Major.
Arxivat a