​Les inscripcions per al Concurs de Paelles de les FDT s'obriran el dimarts 30 d'agost

L'acte se celebrarà el divendres 9 al passeig de la Muralla

Redacció
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:16h
L'AOAPIX ja ha anunciat quan i com serà el Concurs de Paelles que cada any organitza l'entitat per les Festes del Tura. Després de tres anys sense, aquest 2022 l'acte recuperarà la normalitat.

Se celebrarà el divendres 9 de setembre al passeig de la Muralla d'Olot a partir de les vuit del vespre. Les inscripcions s'obriran el dimarts 30 d'agost a través de la pàgina web de l'AOAPIX. S'espera que, com cada any, les inscripcions s'esgotin en pocs minuts, cosa que obliga les colles a estar atents a la data. El sistema d'inscripció ja estarà operatiu a partir de la mitjanit del dilluns al dimarts.

El funcionament del Concurs de Paelles 2022 serà com els altres anys: la paella ha de ser per un mínim de dues persones, s'ha de cuinar al passeig de la Muralla, no es pot fer amb llenya, cal portar tots els ingredients i eines necessàries, i a partir d'un quart de deu del vespre i fins a les deu de la nit els concursants hauran de presentar el plat al jurat.

Dos euros d'inscripció solidària
Com a novetat, aquest any les colles hauran de pagar una inscripció de dos euros per cada membre del grup. Aquesta quantitat s'haurà de pagar en el moment d'anar a la taula de l'organització el mateix dia del concurs. Els diners es destinaran íntegrament a la Fundació Albert Bosch per a la creació la nova unitat d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron.

Els premis d'aquest any són els següents: la millor paella s'emportarà un porc; la segona un xai; la tercera un pollastre, ànec, conill i un ou; i la quarta un conjunt d'eines per cuinar i diversos obsequis de la Plaça Mercat. El premi per a la millor presentació serà una caixa de gambes, una d'escamarlans i una caixa de vi. I el guardó al cuiner més ben guarnit és un davantal dissenyat per a l'ocasió i altres obsequis de la Plaça Mercat.

Després del sopar del Concurs de Paelles, al mateix passeig de la Muralla, hi haurà el concert del grup Band-Idos i a continuació, una sessió dels millors èxits del rock amb el discjòquei Enric Canadell.

Consulta totes les bases del Concurs de Paelles 2022 aquí.
Arxivat a