​Tortellà destapa cinc dies de festa major

Des d'aquest divendres fins al pròxim dimarts, el poble viurà la seva celebració

Part del cartell de la festa major de Trotellà
Part del cartell de la festa major de Trotellà | Ajuntament de Tortellà
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:04h
Tortellà celebra aquest cap de setmana llarg la seva festa major. Des d'aquest divendres fins al dimarts 16 d'agost, el poble acollirà més d'una desena d'actes per a tots els públics.

La festa començarà aquesta tarda amb una desfilada solidària a la plaça Mercat. Seguidament, hi haurà banyada nocturna a la piscina municipal. Dissabte serà la primera de les dues nits de festa major. Durant el dia hi haurà el pregó a dos quarts de vuit a la plaça Mercat a càrrec dels joves de Tortellà. A partir de les onze de la nit, al mateix lloc, hi haurà concert de Möther Mine i, seguidament, discjòqueis.

El diumenge, els actes començaran quan el dia s'apagui. A les nou de la nit hi haurà el tradicional sopar popular i, a continuació, concert de Guillem Roma i The Funk Power Station.

Dilluns serà el dia dedicat a la gent gran amb ofici solemne a l'església parroquial, audició de sardanes amb la Bisbal Jove i ball de festa major amb La Salseta del Poble Sec. La celebració es tancarà dimarts amb la festa de l'aigua i inflables al parc de Can Santaló.
 

Programa complet de la Festa Major de Tortellà 2022 Foto: Ajuntament de Tortellà

Arxivat a