​Besalú s'omple de circ durant quatre nits

El poble acollirà fins dissabte la segona edició de Nits de Circ

Una de les Nits de Circ de l'any passat a Besalú
Una de les Nits de Circ de l'any passat a Besalú | François Dehurtevent.
Redacció
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 8:27h
El circ sota les estrelles torna a brillar aquests dies a Besalú. A partir d'aquest dimecres i fins al dissabte a la nit, el poble viurà quatre dies de malabars, salts, acrobàcies i la màgia impossible del circ.

Per segon any, Besalú torna a acollir l'espectacle de Nits de Circ. Ho fa als jardins del molí, al costat del museu Circusland. Impulsada per Circus Arts Foundation, la proposta de Nits de Circ compta amb 24 artistes vinguts d'arreu del món que oferiran al públic tota mena d'espectacles des d'acrobàcies, equilibris, salts, humor i música, entre altres.

En total, hi haurà vuit atraccions: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort (Navas Team de l'Equador), campions de patinatge acrobàtic d'alt voltatge (Duo Donnert d'Hongria), arriscats salts al trapezi volant (Camila Palma de Xile), artistes revelació de l'equilibrisme (Krasimir Vasov de Bulgària), genis de l'humor sense paraules (Eric Boo de Catalunya), vols amb les cintes aèries a 8 metres del terra (Duo Moment of Love de Vietnam) i acròbates de força inversemblant (Troupe Hassak de Kazakhstan).

Nits de Circ es desenvolupa durant una hora i mitja en un autèntic escenari de circ amb un espai de 8.600 metres quadrats amb capacitat per a 1.290 espectadors. L'espectacle tindrà lloc dimecres, dijous, divendres i dissabte a partir de les 21.30 h. Les entrades es poden adquirir a través d'internet o a taquilla a un preu d'entre 14 i 44 euros.

Un cop Nits de Circ hagi acabat les quatre representacions a Besalú, viatjarà cap a la Ciutadella Roses on s'hi estarà del 16 al 24 d'agost. El 2020, més de 9.000 espectadors van gaudir de la proposta.
Arxivat a