​Dos accidents amb cotxes bolcats aquest diumenge a la Garrotxa

Un d'ells es va produir a la Vall de Bianya i el conductor va quedar ferit lleu

Imatge de l'accident de la Vall de Bianya
Imatge de l'accident de la Vall de Bianya | Radars Garrotxa
Redacció
08 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:46h
Aquest diumenge a la tarda es van produir dos accidents de trànsit amb dos vehicles bolcats en diferents punts de la Garrotxa. El primer va tenir lloc a la Vall de Bianya cap a tres quarts de sis de la tarda. Un vehicle es va accidentar a l'N-260 a l'altura del Càmping de la Vall de Bianya. A l'accident només hi va haver un vehicle implicat, que va quedar completament bolcat. El conductor va quedar ferit lleu. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diferents equips d'emergències.

L'altre accident d'aquest diumenge es va produir una hora més tard, cap a dos quarts de set. Va ser a Olot, a la carretera de la Canya a l'altura de la Funerària Besora. També un vehicle va quedar mig bolcat en sortir de la via per causes que es desconeixen. En aquest cas, no hi va haver ferits. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers, una ambulància i la Policia Local.

Es dona el cas que aquest diumenge a la tarda les tempestes van tornar a fer presència a la Garrotxa. Van descarregar de manera general a la comarca amb alguns moments d'intensitat. Per això, Trànsit demana precaució al volant quan es preveuen episodis violents i intensos de pluja. 
Arxivat a