​El Festival Harmonia s'estrena a les Planes amb Suu, Catarres i Buhos

Aquest cap de setmana, el poble garrotxí acollirà la primera edició del festival familiar que combina música, circ i tallers

Imatge promocional del Festival Harmonia
Imatge promocional del Festival Harmonia | Festival Harmonia
Redacció
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 8:05h
Aquest cap de setmana debuta a la Garrotxa un nou festival de música. Sota el nom d'Harmonia i impulsat per exmembres de Txarango, el festival es desenvoluparà a les Planes d'Hostoles durant tot el dissabte. Concretament, a la zona de pícnic de la Parada d'El Jonquer.

El festival combina música, circ, activitats i tallers sota un paraigua familiar i conscient. El certamen busca trencar barreres fent que sigui un espai sense discriminacions. Per això, busquen encarar-lo cap als públics més vulnerables com persones amb altres capacitats, amb diversitats funcionals o situacions econòmiques desafavorides. Tot plegat amb una línia sostenible.

Amb aquesta filosofia, Harmonia proposa sis concerts artistes destacats com Els Catarres, Buhos, Koers o la Suu, a més d'Arribar i Ploure, i Viva o Samba. A part de la música, Harmonia també comptarà amb actuacions de circ a càrrec de companyies com Bucraa'Circus.

La jornada començarà a les onze del matí i s'acabarà a la mitjanit. Hi haurà activitats com cercaviles o tallers per a infants. L'espai també comptarà amb una zona d'acampada per passar la nit de dissabte a diumenge. Les entrades per a Harmonia estan disponibles a la web del festival a un preu que va dels 15 als 30.
Arxivat a