​Detenen tres homes per robar palets d'una empresa d'Olot

Els fets van passar la tarda del passat divendres 22 de juliol

Imatge de palets
Imatge de palets | Pixabay
Redacció
25 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:40h
La Policia Municipal d'Olot ha detingut tres homes per robar diversos palets a una empresa de la ciutat situada a l'avinguda Gaudí, al barri de Sant Roc. Els fets van tenir lloc la tarda del passat divendres 22 de juliol.

La Policia va rebre un avís que tres persones havien entrat a una empresa càrnia amb l'objectiu d'emportar-se els palets, situats dins les instal·lacions. L'avís el van donar els mateixos treballadors que hi havia a la fàbrica després de veure com carregaven els palets a un camió amb el qual volien fugir.

Els lladres van ser sorpresos pel personal de la planta. Tot i això, es van negar a tornar els palets i van intentar fugir amb el vehicle provocant destrosses a l'accés de l'empresa. Un dels lladres va acabar sent retingut pels mateixos treballadors.

Quan van arribar els agents, van detenir el lladre retingut i, hores més tard, es va aconseguir localitzar i detenir els altres dos homes que l'acompanyaven durant el robatori. La Policia Local els va localitzar a un supermercat de la ciutat.

La Policia Municipal ha obert diligències per posar els detinguts a disposició judicial. Se'ls
acusa d'una temptativa de furt i danys. Els palets haurien tingut un preu de venda al mercat d'uns mil euros.
Arxivat a