La garrotxina Carla Simón, pregonera de les Festes de la Mercè 2022

La directora de les Planes d'Hostoles diu que és un fet «molt especial»

Carla Simón, al costat del cartell de les Festes de la Mercè 2022
Carla Simón, al costat del cartell de les Festes de la Mercè 2022 | ACN
Redacció
22 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:23h
La cineasta garrotxina Carla Simón serà la pregonera de les festes de la Mercè de 2022. La directora del reconegut film Alcarràs serà l'encarregada de realitzar el pregó que dona el tret de sortida a la festa major el 23 de setembre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Simón ha estat escollida com a pregonera per ser una "dona que té la sensibilitat que necessitem per reconstruir el nostre món", ha assegurat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Per Simón, ser la pregonera de les Festes de la Mercè és "molt especial". "Per mi Barcelona és un lloc que em va acollir des que vaig començar a estudiar. Les Festes de la Mercè és la culminació de la vida cultural que hi ha a la ciutat", ha assegurat la cineasta de les Planes d'Hostoles.

El cartell, obra de David de las Heras
L'artista plàstic i il·lustrador David de las Heras és l'autor del cartell de la Mercè, que uneix tres generacions barcelonines en una mateixa imatge. Roma serà la ciutat convidada i serà present a la programació amb propostes musicals, cinematogràfiques i d'arts de carrer. Alessandro Mannarino, Vinicio Capossela, Rachele Andrioli, Paolo Angeli i un homenatge a la Mina posaran la banda sonora i la companyia italiana Spellbound Contemporany Ballet mostrarà dansa transalpina.
 

El cartell de la Mercè 2022 Foto: ACN