Sant Jaume de Llierca celebra la festa major amb Diversiones, Pelukas, Ebri Knight i Miquel del Roig

Se celebrarà de divendres a dimarts i comptarà amb activitats per a tots els públics

Cartell de la festa major de Sant Jaume
Cartell de la festa major de Sant Jaume | Ajuntament Sant Jaume de Llierca
Redacció
20 de juliol del 2022
Actualitzat a les 7:42h
Sant Jaume de Llierca està de festa major. Aquest cap de setmana, el poble celebra la seva festa amb tota mena d'actes i un bon cartell de grups i concerts. Els actes començaran aquest divendres i s'allargaran fins dijous. En total hi haurà deu propostes per a infants, joves, adults i gent gran.

El que més destaca del cartell de la festa major són els concerts de nit que tindran lloc a la plaça major a les 24 h. Divendres, actuarà Ebri Knight i seguidament el grup de versions Pelukas. El dissabte serà el plat fort amb Diversiones i DJ Sendo. I diumenge a les vuit del vespre serà el torn de Miquel del Roig.

A part dels grups de nit, també hi haurà espectacle infantil el diumenge a la tarda, sardanes, concert d'orquestra, ball de la faràndula, tornaboda, concurs de dibuix, vermut popular i focs artificials.

La majoria d'activitats són gratuïtes i enguany no es comptarà amb el tobogan d'aigua a causa de la sequera. Des de fa uns dies, l'Ajuntament ha avisat els veïns perquè facin un ús responsable del subministrament d'aigua i per aquest motiu, durant la festa major s'han descartat les activitats aquàtiques.
Arxivat a