Olot inaugura un nou cicle de la Música al Parc

Cada diumenge d'aquest estiu el Parc Nou acollirà un concert a la fresca

Imatge del primer concert d'aquest diumenge de la Música al Parc
Imatge del primer concert d'aquest diumenge de la Música al Parc | Martí Albesa
Redacció
18 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:51h
Aquest diumenge s'ha posat fil a l'agulla a un nou estiu de Música al Parc. El cicle de concerts del Parc Nou d'Olot d'aquest 2022 es va inaugurar amb una actuació de Berta Sala i el seu quartet. A través de les notes de jazz, Sala va mostrar el seu repertori en el primer dels set concerts que hi haurà fins a finals d'agost al parc olotí.

Des d'ara fins al 28 d'agost, cada diumenge a les 18:30 h, el Parc Nou acollirà un concert per gaudir a la fresca. Enguany el cicle fa un pas endavant i comptarà amb formacions més grans amb un fil conductor que és la música mediterrània. Aquest 2022 també s'ha apostat per canviar la imatge gràfica del cicle organitzat per l'Àrea d'Educació i Cultura d'Olot.

La Música al Parc continuarà diumenge que ve 24 de juliol amb Sambach, un conjunt que fusiona, cultures, músiques i tradicions diferents com la cançó andalusa, el ritme del brasil o el París de Piaf. A més de Sambach, aquest estiu també es comptarà amb Bratia, Five Chickpeas, Alba Carmona, Daniel Cros o Tracy Sirés. Les actuacions de la Música al Parc són gratuïtes i no es necessita retirar entrada.
 

Berta Sala durant la seva actuació aquest diumenge Foto: Martí Albesa

Arxivat a