1 de 10
trànsit

​Talls totals i restriccions durant quatre dies als túnels de Bracons i Sant Esteve d'en Bas

En alguna ocasió, restringirà la circulació en ambdós sentits de la marxa

La pujada cap als Túnels Bracons des de la Vall d'en Bas | Martí Albesa
per Redacció, Olot, Catalunya | 18 de juliol de 2022 a les 10:18 |
Els túnels de Bracons i Sant Esteve d'en Bas viuran quatre dies d'afectacions viàries per obres i manteniment. Hi haurà restriccions alternes en diferents horaris que afectaran un carril o l'altre de circulació, o bé, ambdós.

En el cas de la C-37, que connecta la Garrotxa amb Osona, les restriccions més importants seran aquest dimarts 19 de juliol. Es tallarà un tram de la carretera entre Manlleu i Torelló i es desviarà tot el trànsit per la via secundària que connecta les dues poblacions (BV-5224). Aquest tall serà dimarts de vuit del matí a les dotze del migdia.


A part de Bracons, el túnel de Sant Esteve d'en Bas també viurà dos dies de talls totals diürns. Aquest dilluns 18 de juliol, el túnel de la C-63 que connecta Sant Feliu i la Vall d'en Bas es tallarà de les vuit del matí fins a la una del migdia. El dimecres 20 de juliol, el tall s'allargarà de les nou del matí a les cinc de la tarda. Durant els dos dies, els vehicles que es moguin entre les Planes i la Vall d'en Bas hauran d'utilitzar la carretera secundària que passa per dins el nucli de Sant Esteve.

Restriccions parcials


La resta de restriccions seran talls parcials d'un sentit o l'altre, mantenint la circulació oberta i amb pas altern. El dimarts 19 hi haurà restriccions sentit Vic als túnels de Bracons de 10 a 14 h i el dijous 21, la mateixa restricció s'allargarà de les tres a dos quarts de sis de la matinada.

Restriccions a la carretera de les Preses


Per últim, també hi haurà restriccions a C-152 que connecta la rotonda d'en Bas amb el poble de les Preses. Això serà del dimecres 20 de les deu del vespre a dos quarts d'una de la nit. La restricció serà en sentit Olot i hi haurà pas altern. El dijous 21, la mateixa carretera patirà el mateix tall en sentit Sant Esteve d'en Bas, serà de dos quarts d'una de la nit a les tres de la matinada.

Segons informa el Centre de Control de Carreteres, els talls i restriccions es porten a terme per treballs de manteniment i millores de la senyalització.

 

Participació