​Olot serà la seu de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins: «És un premi per la gran afició que tenim»

Es disputarà el 2 i 3 de setembre al Pavelló d'Esports

La pista Josep Jou on es disputarà la Supercopa
La pista Josep Jou on es disputarà la Supercopa | Ajuntament d'Olot
14 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:13h
Premi gros per a l'Hoquei Olot. La Federació Espanyola ha escollit la ciutat per ser la seu de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins. La competició es disputarà el divendres 2 i dissabte 3 de setembre. Es tracta d'un títol que disputaran els dos campions de l'OK Lliga (Liceo) i la Copa del Rei (Barça), a més dels semifinalistes d'aquesta última competició (Reus i Noia).

Durant el cap de setmana de la Supercopa es podran veure quatre dels millors equips del món de l'hoquei. "És una festa de l'esport en l'àmbit estatal i diria en l'àmbit europeu o mundial perquè són uns dels quatre millors equips del món de l'hoquei", diu el nou president de l'Hoquei Olot, Jordi Gironès, que, recentment, ha agafat el relleu de Jordi Pagès.

Segons Gironès, que la Federació Espanyola hagi escollit la capital de la Garrotxa es deu al gran ambient que hi va haver aquesta temporada a les grades del pavelló d'Olot. En algun dels partits d'OK Lliga Plata que va disputar aquest any el primer equip del club es van reunir gairebé 900 persones. Per això, Gironès afirma que la Supercopa és "el premi" de la Federació "per la gran afició que hi ha hagut al pavelló". "Aquest ambient ha corregut per les xarxes socials i la proposta que ens fa la Federació per acollir la Supercopa és un agraïment a aquesta afició que hi ha hagut a Olot", diu el president del club olotí.

Per acollir la Supercopa, l'Ajuntament d'Olot ha previst algunes millores a la pista Josep Jou que s'hauran de dur a terme abans d'arribar al setembre. Principalment, està previst habilitar zones de premsa i dur a terme altres mesures perquè la competició es pugui desenvolupar en un pavelló que té una capacitat d'unes 900 persones.

Durant aquell cap de setmana també hi haurà un torneig juvenil amb els filials dels equips participants i l'equip juvenil de l'Hoquei Olot. A més, també s'aprofitarà per presentar el primer equip del club de cara a la segona temporada a l'OK Lliga Plata.
Arxivat a