successos

​Un incendi crema part d’una fàbrica d’embotits de les Preses

El foc s’ha declarat cap a la una del migdia i no hi ha hagut ferits

Imatge de l'incendi a la fàbrica de Can Turon | Radars Garrotxa
per Redacció, Les Preses, Catalunya | 13 de juliol de 2022 a les 13:48 |
L’avís s’ha donat cap a les 13 h d’aquest dimecres. Un foc ha cremat part d’una empresa de les Preses, dedicada a la producció d’embotits. Es tracta de la companyia Turon, una empresa que forma part del grup Collell i està situada al polígon industrial de les Preses.
 

El foc no ha causat ferits i ha obligat a desallotjar la nau. Els Bombers s’han traslladat fins al lloc dels fets amb vuit dotacions. Amb poca estona, els equips d'emergència han aconseguit controlar les flames, que han afectat la zona d'oficines de la fàbrica, concretament el sostre. Els Bombers han atacat el foc des de dalt i han aconseguit aturar-lo amb rapidesa. 

Segons ha informat la mateixa empresa a Nació Garrotxa, l'incendi s'ha produït a la coberta de l'empresa durant uns treballs de manteniment que efectuava una empresa externa. Les flames no han suposat cap dany estructural ni a l'interior de la fàbrica i la producció ha pogut continuar amb normalitat. 


Es tracta del segon incendi que es produeix al polígon del poble garrotxí amb pocs mesos de diferència. El passat mes d'abril un foc també va calcinar part d'una empresa de plàstics ubicada molt a prop d'on aquest dimecres s'ha produït l'incendi.  

 

Participació