Tot el que et cal saber del Festival Vallviva 2022

Els horaris de cada artista, quant valen les entrades o els espais del recinte de Les Brides de la Vall d'en Bas

Aquest 2022 se celebrarà la segona edició del Vallviva
Aquest 2022 se celebrarà la segona edició del Vallviva | Festival Vallviva
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:16h
El dijous 14, el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol, la Vall d'en Bas acollirà la segona edició del festival de música més important de la Garrotxa. El calibre dels artistes ha convertit el Festival Vallviva en el gran certamen musical de la comarca. A NacióGarrotxa hem recollit tota la informació essencial per gaudir del Vallviva sense perdre't res.

Els concerts
El dijous serà el primer dia del festival amb Sergio Dalma com a cap de cartell. El dia inaugural del certamen també comptarà amb artistes de proximitat com Èric Vinaixa, Guillem Roma i Maria Heina

Dijous 14 de juliol
19.45 h – Maria Heina
21.00 h – Èric Vinaixa
22.30 h – Sergio Dalma
00.15 h – Guillem Roma
Fins a les 03:00 - Discjòqueis

El divendres serà el torn d'un altre cap de cartell com Rosario Flores. L'artista madrilenya serà la protagonista del segon dia de Vallviva i estarà acompanyada de Mishima, Grabu i Agnès Algueró.

Divendres 15 de juliol
19.45 h – Agnès Algueró
21.00 h – Grabu
22.30 h – Rosario
00.15 h – Mishima
Fins a les 03:00 - Discjòqueis

I l'últim dia de Vallviva serà la nit jove. L'organització ha apostat perquè dissabte el certamen estigui dedicat a un públic més juvenil. La segona edició del festival dirà adéu amb Stay Homas, Sofía Ellar i els artistes locals Jessica Mellado i Toni Beiro.

Dissabte 16 de juliol
19.45 h – Jessica Mellado
21.00 h - Toni Beiro
22.30 h - Sofía Ellar
00.15 h - Stay Homas
Fins a les 03:00 h - Discjòqueis

Els espais
Tots els concerts tindran lloc a la finca de Les Brides, situada als peus del Puigsacalm, al costat del poble de Puigpardines, a la Vall d'en Bas. El recinte compta amb centenars de metres quadrats de gespa, una zona coberta i espais íntims que fan inconfusible l'entorn on es desenvolupa Vallviva. Dins la finca de Les Brides hi haurà tres escenaris:

Escenari Vallviva: és l'escenari més gran i on hi actuaran els caps de cartell. El dijous i el divendres hi haurà platea, mentre que el divendres el públic estarà dempeus.

 Escenari Cabanya: un espai més reduït ubicat enmig d'un petit bosc. És on es duran a terme aquelles actuacions més íntimes

 Escenari Aigua: és l'escenari mitjà del festival des d'on es gaudirà d'espectacles de màgia, circ i la música dels discjòqueis. L'escenari Aigua agafa aquest nom per la piscina que es troba just al costat d'on hi haurà les actuacions.
 

L'escenari principal de Vallviva. Foto: Festival Vallviva



Vallviva es caracteritza per ser un festival solidari. Els beneficis del certamen es destinaran a tres causes benèfiques relacionades en la lluita contra malalties. Enguany les tres fundacions que rebran els diners que reculli Vallviva són la Fundació Albert Bosch, dedicada a la lluita contra el càncer infantil; la Fundació Miquel Valls que treballa per millorar la vida dels malalts d'ELA; i la Fundació Oncolliga, una entitat del territori que lluita contra el càncer.
 

L'escenari Cabanya és el més petit i íntim dels tres espais que té el festival. Foto: Festival Vallviva



A part de la música, Vallviva també fa una gran aposta per la gastronomia. El restaurant Les Cols d'Olot, de dues estrelles Michelin, oferirà un sopar exclusiu cada dia del festival. Les germanes Puigverd Puigdevall, juntament amb la seva mare, Fina Puigdevall, han dissenyat un menú degustació per a l'ocasió.

A més del sopar de Les Cols, també hi haurà productors i elaboradors de la Garrotxa que oferiran productes propis a través de paradetes repartides pel festival. El públic podrà degustar una oferta culinària de primer nivell i amb un fort accent quilòmetre zero.
 

Imatge del sopar de Les Cols que també s'organitza dins el festival.  Foto: Festival Vallviva



Les entrades del Festival Vallviva van dels 50 als 175 euros. Cada dia del certamen es pot adquirir una entrada amb el sopar de Les Cols inclòs per 175 euros. Aquesta entrada també inclou accés a la zona VIP i prioritat per veure els concerts des de les primeres files.

Sense el sopar, les entrades costen 50 euros el dissabte i 65 euros el dijous i divendres. A més, amb l'entrada, el públic s'emporta també una entrada gratuïta per a l'Espai Cràter d'Olot i l'espai Can Trona de la Vall d'en Bas.


L'aparcament al Festival Vallviva és gratuït. S'habilitarà un pàrquing de gran capacitat a un camp que hi ha al costat del recinte de les Brides.