​El circ d'estiu torna a Olot amb permís de la pluja

Aquest dimecres hi haurà el primer dels tres espectacles que acollirà la plaça de braus

Imatge arxiu d'un dels espectacles de circ d'abans de la pandèmia
Imatge arxiu d'un dels espectacles de circ d'abans de la pandèmia | Martí Albesa
Redacció
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:17h
L'estiu és sinònim de circ a Olot. Després de dos anys amb restriccions d'aforament per la pandèmia, aquest dimecres una de les propostes més exitoses d'Olot Cultura durant l'estiu torna al 100%.

S'han programat tres espectacles per cada un dels dimecres de juliol. Tots es desenvoluparan a la plaça de braus i són gratuïts. Per assistir-hi no cal retirar cap entrada prèvia i el públic pot accedir directament a la plaça a l'hora de l'espectacle (19:30).

Els últims dos anys, l'aforament per al circ a la plaça ha estat limitat per la pandèmia, però aquest 2022 la capacitat tornarà a ser completa i es calcula que hi podran cabre unes 1.500 persones, entre la sorra i les grades del recinte.

El circ a la plaça d'Olot començarà aquest dimecres amb l'espectacle Volov del Col·lectiu QTM. L'espectacle juga amb les alçades a través de cordes penjades i artistes que equilibris i salts. La proposta també va acompanyada de música en directe i dura uns 50 minuts.



Si la pluja ho permet
Tot plegat, però, es podrà dur a terme si la pluja ho permet. Aquest dimecres hi ha previsió de tempestes i l'organització està valorant si ajornar o anul·lar la cita. De moment, tot es manté igual i ja s'ha confirmat que si a l'hora de l'actuació cau un xàfec, quedarà anul·lada. Des d'Olot Cultura expliquen que estaran pendents a l'evolució del cel per acabar prenent una decisió que també pot ser buscar una nova data.
Arxivat a