​En marxa la nova circulació entorn de l'Espai Cràter d'Olot

S'ha obert un nou carrer que connectarà l'avinguda del Morrot amb la de Sant Joan les Abadesses

L'entrada al nou carrer Carles I des de l'avinguda del Morrot
L'entrada al nou carrer Carles I des de l'avinguda del Morrot | Pau Masó
04 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:07h
Des d'aquest dilluns, molts conductors ja s'han trobat amb la nova ordenació viària de l'entorn de l'Espai Cràter d'Olot. L'obertura d'un nou carrer, el Carles I, ha comportat una sèrie de canvis que busquen millorar la circulació de la zona.

Carles I, de baixada
A partir d'ara, els conductors que es dirigeixin cap al centre d'Olot des de l'avinguda del Morrot, hauran de fer-ho utilitzant el nou carrer. En lloc de baixar a través del carrer Pintor Domenge, ho faran a través del Carles I que connecta l'avinguda del Morrot amb l'avinguda Sant Joan les Abadesses. Aquest canvi permetrà esquivar la corba que hi ha davant l'Espai Crater i treure vehicles d'aquest punt.
 

La nova connexió viària compta amb una rotonda Foto: Pau Masó


Pintor Domenge només de pujada
A partir d'ara, el carrer Pintor Domenge, que passa per davant l'Espai Crater, serà només de pujada. Per tant, per aquest carrer, només podran circular-hi els vehicles que venen del centre d'Olot i van direcció el Morrot. A més, aviat també es preveuen obres en aquest carrer que han de permetre eixamplar les voreres i instal·lar-hi un carril bici.
 

El carrer Pintor Domenge a partir d'ara és només de pujada Foto: Pau Masó


A més del Pintor Domenge, hi ha altres carrers del voltant que també quedaran com a sentit únic. El carrer Lope de Vega passarà a ser d'un únic sentit de circulació i el carrer Miguel de Cervantes, en el tram que va entre el carrer Pintor Domenge i el Carles I, també serà d'un únic sentit en direcció cap a l'estadi Municipal.

 
Arxivat a