Guillem Pujol i Alexandra Mejia guanyen la Travessia Tossols-Basil

Un centenar de nedadors se submergeixen a les aigües del riu Fluvià al seu pas per Olot

Sortida de la cursa
Sortida de la cursa | CN Olot
Redacció
29 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:04h
La tradicional i mítica Travessia Tossols-Basil, organitzada pel Club Natació Olot i la seva secció de natació, es va tornar a celebrar el passat diumenge, 26 de juny. Enguany s’ha arribat a la 67a edició de la prova, en què també s’ha tornat a la normalitat després de la Covid-19, amb quasi un centenar de participants amb ganes de nedar i donar-ho tot a les aigües del riu Fluvià al seu pas per Olot. 

La jornada és una data imprescindible dins del calendari esportiu del CN Olot. En aquesta edició s’han conservat diversos canvis fets durant l’any passat: es continua amb els premis en metàl·lics de la travessia de llarga distància de 1.600 metres i també es fixa la competició l’últim diumenge del mes de juny.

Guillem Pujol (CN Mataró) amb 15.49.66, i Alexandra Mejia (Federació Andorrana), amb 17.28.82, han estat els guanyadors en la categoria absoluta masculina i femenina. Per part dels esportistes del Club Natació Olot, els resultats més destacats en la travessia de llarga distància han estat: Marc Gifreu, amb 18.00.94, i Júlia Coll amb 18.56.17, aquesta última, tercera classificada en la categoria infantil femenina. Pol Espuche, amb 19.57.03, ha estat el primer classificat en la categoria infantil masculina.

En la categoria màster, amb la distància de 800 metres, els guanyadors han estat Javier Navarro (Fast), amb 9.00.31, i Vanesa  Aguilera (CN Aquamasters) amb 10.41.05.
 

Guillem Pujol i Alexandra Mejia, guanyadors de la travessia llarga. Foto: CN Olot

Arxivat a