Oberta la convocatòria d'ajudes per al pagament del lloguer

Els ajuts van entre els 240 i 2.400 euros anuals

Un pis en venda o de lloguer
Un pis en venda o de lloguer | Josep Lluís Escudero
Redacció
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:41h
Des d’aquest dimarts, 28 de juny, ja es poden demanar les ajudes per al pagament del lloguer. Fins al 15 de juliol de 2022, les persones que tinguin 36 anys o més que estiguin interessades poden demanar aquesta subvenció que es pot moure entre 240 i 2.400 euros anuals.

Per poder-s’hi acollir cal acreditar la residència legal a Catalunya, disposar d’una font regular d’ingressos iguals o inferiors a 2.83 vegades l'IRSC, ser titular del contracte de lloguer de l’habitatge o habitació o en qualitat de cessionari, acreditar el pagament de la fiança de l’arrendador –en cas d’haver-hi contractes de lloguer- i no disposar d’un lloguer mensual superior a 650 euros per habitatge o 350 euros per habitació.

Alhora també cal que s’estigui al corrent del pagament de les rendes de lloguer en el moment de la presentació de la sol·licitud, justificar un mínim de tres rebuts pagats i complir les obligacions tributàries davant l’Estat, Generalitat de Catalunya i Seguretat Social. 

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica o presencialment, amb cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge d'Olot (telèfon 972 27 91 28 i correu electrònic [email protected])
Arxivat a