​El Mercat d'Olot recorda que té obert el migdia

L’ampliació d’aquest horari ha permès captar un públic més jove i incrementar el nombre de visites de turistes

El Mercat d'Olot
El Mercat d'Olot | Arxiu NG.
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:42h
Nou pas endavant del Mercat Municipal d’Olot per promocionar els productes i gastronomia garrotxina. Després de la implementació del servei gratuït d’entrega al domicili arran la Covid-19, la consolidació de la digitalització i botiga en línia de la Plaça Mercat i la inauguració de l’Aula Tast, ara el Mercat d’Olot engega una nova campanya informativa per donar a conèixer els serveis, característiques i elements que ofereixen, acostant-se encara més a la ciutadania.

El 2012, els placers de la Plaça Mercat d’Olot van decidir incorporar una ampliació horària i mantenir obert el Mercat cada migdia. Un canvi horari que l’ha situat com a referent en aquest àmbit, essent l’únic mercat de les comarques gironines que obre als migdies i amb més d’un 80% dels seus productes de productors locals i de proximitat.

Ara, "Aprofita els migdies per comprar a la Plaça Mercat d’Olot" és el nom de la nova campanya que vol donar a conèixer els horaris del mercat municipal i incentivar la compra durant la franja dels migdies, gaudint de la tranquil·litat i bon servei dels placers i aprofitant les pauses o moments lliures dels clients. Avui dia, el Mercat d’Olot amb 61 treballadors obre de 8 a 19 h de dilluns a divendres i de 8 a 15 h els dissabtes; amb horari continuat.

“Amb aquests horaris hem aconseguit arribar a nous públics: més familiars i més joves els quals, per motius laborals, no podien venir al Mercat d’Olot. Paral·lelament, també s’ha pogut registrar un increment de les visites de turistes. D’aquesta manera podem donar a conèixer els productes i potenciar el comerç de proximitat i de qualitat”, destaca el president dels Placers del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa.

En aquesta mateixa línia, la regidora d’Empresa, Comerç i Turisme, Gemma Canalias, ressalta l’esforç i beneficis que aquest canvi ha suposat per als paradistes, seguint amb les accions de modernització i adaptació a les necessitats socials actuals. “D’aquesta manera el Mercat Municipal d’Olot esdevé un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona i, conjuntament amb l’obertura de la nova Aula Tast, ens permet impulsar el mercat, incrementant-ne l’accés i promocionant-lo”, assegura.
 

La nova campanya del Mercat d'Olot



 
Arxivat a