​La Garrotxa es bolca amb el Festival Vallviva

La Fundació Vallviva tanca un acord de col·laboració amb Turisme Garrotxa, el Consell Comarcal i els ajuntaments de la Vall d'en Bas i Olot

Presentació del Festival Vallviva
Presentació del Festival Vallviva | Martí Albesa
Redacció
22 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:29h
El Festival Vallviva portarà a la Garrotxa artistes de la talla de Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas i Mishima, entre altres. Més enllà de la música i la resta d'activitats previstes, el certamen té una finalitat solidària, fet que ha suposat que entitats i administracions de la Garrotxa s'afegeixin a impulsar aquest esdeveniment.

Aquest dimecres s'ha formalitzat, en forma d’acord de col·laboració, el suport de Turisme Garrotxa, el Consell Comarcal de la Garrotxa i els ajuntaments de la Vall d’en Bas i Olot amb la Fundació Vallvila, impulsada per les empreses Royal Verd i Noel Alimentaria.

“És un orgull que entitats locals de la Garrotxa se sumin a aquesta cita i col·laborin amb nosaltres”, explica Eudald Morera, director del Festival Vallviva. El certamen pretén consolidar la Vall d’en Bas i la Garrotxa com a destinacions imprescindibles del circuit de festivals d'estiu a Catalunya i, al mateix temps, posar de manifest el seu objectiu solidari.

En aquest sentit, la fundació organitzadora té com a principal missió fomentar projectes o activitats encaminades al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment aquelles afectades per malalties de càncer. Tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres entitats: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué relacionat amb la investigació de l'ELA i la Fundació Oncològica de Girona

Més del 70% de les entrades venudes
El festival se celebrarà el 14, 15 i 16 de juliol. Morera es mostra satisfet amb el ritme d’entrades venudes, ja que només en queden disponibles el 28%. Els tiquets generals tenen un preu de 65 euros per dijous i divendres i de 50 euros el dissabte. Aquesta modalitat inclou estacionament gratuït a l’aparcament del festival, accés al village, a totes les actuacions programades entre les 18.30 i les 3.00, reserva prèvia de seients de platea així com accés gratuït a l’Espai Cràter d’Olot i l'espai Can Trona de la Vall d’en Bas.
 

El Festival Vallviva se celebra a la finca les Brides de la Vall d'en Bas. Foto: Martí Albesa


Les entrades premium, per la seva banda, tenen un preu de 175 euros per dia. Com a elements diferencials, inclouen accés a la zona VIP, copa de cava de benvinguda a la zona de restauració, reserva prèvia de seients de platea a les primeres files i sopar gastronòmic del Restaurant Les Cols (amb barra lliure el dissabte). 

El Festival Vallviva se celebrarà a la finca les Brides de la Vall d'en Bas i té capacitat per a 1.500 persones al dia. Tindrà tres escenaris: Vallviva (visible des de tot el recinte), Cabanya (espai íntim ubicat a un bosc) i Aigua (on hi haurà espectacles de màgia, circ i música de DJ). A l’edició d’enguany, el cartell compta amb reconeguts artistes com Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas, Mishima, Sofía Ellar i Guillem Roma.

 Les entrades es poden aconseguir a través del web vallviva.cat