onada de calor

Només tres de les deu piscines municipals de la Garrotxa estan obertes en plena onada de calor

La majoria de municipis esperaran com altres anys a obrir el 24 de juny

per Redacció, Olot, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 12:40 |
La majoria de piscines de la Garrotxa obriran per Sant Joan | Pixabay
Les temperatures sufocants d'aquests dies han despertat la necessitat de molts de poder-se refrescar i anar a la piscina.Però l'onada de calor prematura que pateix Catalunya ha fet que molts equipaments encara es trobin tancats.

Només tres de les deu piscines municipals de la Garrotxa tenen obert ara com ara. Són Maià de Montcal, les Preses i Montagut. En el cas de Maià i les Preses, de moment, només obren tardes, tot i que el cap de setmana fan horari complet. A Montagut, ja fa algun cap de setmana que han obert i a partir del dia 23 obriran cada dia.


La resta de piscines de la Garrotxa, o bé obren aquest cap de setmana, o ho fan més tard. A Besalú i Sant Joan, obriran aquest dissabte 18 de juny. En el cas de Besalú, l'entrada serà gratuïta fins al dia 26 de juny.

La majoria, fins a Sant Joan


Les piscines que tardaran més a obrir seran les d'Olot, Castellfollit, Tortellà, Sant Feliu i Vall d'en Bas. Totes elles no ho faran fins al 24 de juny, a excepció de Sant Feliu de Pallerols que ho farà el 25. A la capital de la Garrotxa els grups escolars i els abonats ja hi podran anar a partir del pròxim dilluns 20 de juny, però el públic general s'haurà d'esperar a Sant Joan.

A part de les piscines municipals, a Olot també hi ha instal·lacions privades que ja estan obertes fa setmanes. És el cas del Club Natació Olot i el Club Tennis Olot. 

 

Participació